Verbouwing

traprenovatie uit laten voeren door een bedrijf

LogoOnze trap is een echt metamorfose ondergaan. In de afgelopen dagen is er bij ons een gespecialiseerd traprenovatie bedrijf bezig geweest. We waren al een tijdje op zoek naar een bedrijf dat onze trap zou kunnen renoveren. Zelf ben ik redelijk handig en heb ik nog geprobeerd om het zelf te doen. Na het een dag te hebben geprobeerd kwam ik er achter dat dit toch een vak apart is, mijn vrouw en ik hebben uiteindelijk besloten om de trap te laten doen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.

We vonden op internet een bedrijf dat gespecialiseerd is in traprenovaties. Na een kort informatief gesprek hebben we een afspraak ingepland voor het bespreken van onze voorkeuren. Het gesprek liep soepel en we hebben veel ideeën uitgewisseld. Er werd geluisterd naar onze voorkeuren en daar werd een passend advies op gegeven.

Voor het uitkiezen van materialen of accessoires konden we kiezen uit een stalenboek met veel verschillende stalen. We kozen uiteindelijk voor een strakke witte trap met bruine houten traptreden. Onder de traptreden zit licht verwerkt. Zo kunnen we nu ook in het donker de treden goed zien en de charme van de trap komt nu niet alleen als het licht is, maar ook als het donker is goed tot zijn recht.Naamloos

Het plaatsen van de trap verliep zonder enige problemen, daarnaast was het een gezellige boel met de medewerker die bij ons de trap kwam renoveren. Na de klus is alles zo netjes achtergelaten waardoor het leek alsof de trap er altijd al in heeft gezeten. Mijn vrouw en ik zijn blij dat we de trap toch hebben laten doen door een gespecialiseerd traprenovatie bedrijf, dit mooie resultaat hadden wij zeker niet zelf kunnen behalen.