Wonen

Hele mooie spanplafonds

spanplafondsOnze buurman heeft een flinke verbouwing achter de rug. Zo heeft hij de tuin helemaal opgeknapt en ook de woonkamer. In de woonkamer had hij iets heel speciaals gedaan. Hij had spanplafonds laten plaatsen door het bedrijf, hmdspanplafonds.nl/. Zij spannen een doek onder jouw huidige plafond en verlagen die als het ware. Je kan het zo laag maken als je zelf wilt. Ik heb het gezien bij mijn buurman en ik moet zeggen dat ik het erg mooi vind. Wat betreft de kosten valt het reuze mee. Het is namelijk erg voordelig al verwachten mensen dat niet.

Aangezien ik de badkamer graag wilde verbouwen heb ik ervoor gekozen om ook spanplafonds te nemen. Ik heb toen contact met hun opgenomen en gevraagd of ze langs konden komen. Het was vrijblijvend. Ze hebben toen alles opgemeten en vervolgens een offerte gemaakt. Het zag er zo goed uit dat ik het gelijk accepteerde.

De verbouwing. 4

Ze zijn aan de gang gegaan en goed ook. Ze gingen erg professioneel te werk en werkte elk hoekje netjes af. In totaal hadden ze drie dagen nodig om alles te plaatsen. In mijn ogen is dat erg netjes. Het resultaat mag er ook wezen. Het ziet er vele malen beter uit dan voorheen. Het fijne is ook nog eens dat het er super echt uitziet! Kijk daarom snel op de website voor meer informatie.