Wonen

Voorzien in hulpmiddelen dankzij Loodgieter Tilburg

Loodgieter TilburgDoor een auto ongeluk is een goede vriend van mij deels verlamd geraakt. Hij zit nu in een rolstoel en dat gaat hem goed af. Hij woont nog steeds alleen in zijn appartement en hij red zichzelf prima. Maar toch was er een manier om zijn leven eenvoudiger te maken. Via Loodgieter Tilburg had ik namelijk de mogelijkheid hulpmiddelen te laten plaatsen, in de woning van mijn goede vriend.

Nu denkt u wat er wordt bedoelt met hulpmiddelen? Nou met hulpmiddelen bedoel ik een anti slip vloer in de badkamer, verlaging van deurklinken, elektrische deuraandrijvingen en het elektrisch aansluiten van scooters tube dergelijke voor de laders scootmobielen en trapliften. Voor een zeer voordelige prijs kon ik Loodgieter Tilburg inhuren om deze hulpmiddelen te laten plaatsen. Ik wilde mijn goede vriend graag helpen vandaar de keuze om dit loodgietersbedrijf in te huren!

Kwaliteit

Geweldige hulpmiddelen!

Enkele dagen na contact werden de hulpmiddelen geplaatst in het appartement. Dezelfde dag zijn alle hulpmiddelen geplaatst. De douche is anti slip, de stopcontacten zijn makkelijker bereikbaar, beschikking over elektrische deuren en ook zijn er een aantal wandbeugels aanwezig waar hij zich aan kan vast pakken. Dit alles verbeteren de leefomstandigheden van mijn goede vriend. Dankzij deze hulpmiddelen kan nu zelfs alleen douche en dat is geweldig om te zien!

Voor een zeer voordelige prijs heeft het loodgietersbedrijf uit Tilburg een goede service verleend. Wilt u iemand die gehandicapt is helpen? Maak dan gebruik van dit loodgietersbedrijf en laat deze hulpmiddelen ook plaatsen.