Wonen

Meer privacy op jouw balkon nodig?

Heerlijk. De zon schijnt lekker buiten, dus je gaat je koffie of thee lekker buiten op je balkon drinken. Maar nee, je buurman zit in zijn blote bast ook buiten. Misschien drink je je kop koffie dan toch maar binnen op. Als dit een situatie is die je aanspreekt, is het misschien tijd voor een balkon hek. Wij zijn een aanbieder op dit gebied en wij hebben ook privacyschermen in ons assortiment. Deze kun je tussen twee balkonnen plaatsen waardoor je gescheiden bent van je buren wanneer je buiten zit. Zo kun je altijd genieten van de zon, ongeacht of je buurman ook buiten zit.

Veiligheid staat voorop in hoogbouw

Het kan ook zijn dat je niet zozeer op zoek bent naar meer privacy, maar dat je juist uit veiligheidsoverwegingen iets nodig hebt op je balkon. Ook deze producten leveren wij. Zo is een balustrade de meest voor de hand liggende optie voor deze situatie. Wij bieden ook verschillende soorten balustrades aan. Zo zit er dus altijd wel eentje tussen die bij jouw huis of flat mooi staat. Wij hebben balustrades met lamellen, spijlen, planken, glas en platen en elk ziet er net anders uit. Welke het beste bij jouw woning past, ligt natuurlijk aan jouw smaak, maar er zijn ook bepaalde eisen.

Welke balustrade moet ik kiezen?

Balustrades moeten vaak gemaakt worden voor de veiligheid. De balustrade moet dus wel de juiste valbescherming bieden. Daarbij is ook de montage en het materiaal erg belangrijk voor de eisen voor de veiligheid. Al onze producten zijn gemaakt van kwalitatieve producten die sterk en duurzaam zijn. In principe kan je dus tussen alle opties kiezen, want wij zorgen ervoor dat de balustrade voldoet aan de veiligheidseisen. Laat je dus vooral leiden door wat jij mooi vindt. Wij kunnen jou natuurlijk wel advies geven, dus als je nog twijfelt, vraag dan vooral een offerte aan.