Bouw

Hout voor je project

Wat voor klus je ook doet, een schuur in de tuin of je bent op zolder lekker aan het verbouwen. Over het algemeen heb je altijd vuren latten nodig, met balken maak je een stevige constructie maar de latten heb je nodig om het geraamte vaak af te werken. Zijn de latten van goede kwaliteit dan zal dit ook ten goede komen van je bouwwerk, tegenwoordig zijn alle latten en balken geschaafd verkrijgbaar. 

In alle lengtes verkrijgbaar

Of je nu een kleine klus aan het doen bent, of je hebt lange lengtes nodig van vuren latten. Bij limtrade.nl kun je precies de lengte bestellen die je nodig hebt, moeten de vuren latten aan een niet standaard maat voldoen dan kun je deze ook bestellen. Op deze manier heb je altijd de goede latten, om elke constructie te maken of af te werken. Ben je op zoek naar latten met een sierlijst, of andere speciale eigenschappen is dit ook geen enkel probleem. Natuurlijk profiteer je van de scherpste prijzen die er op de markt zijn te vinden.

vuren latten

Voorzien van een keurmerk

Alle vurenhouten latten in de webshop van Limtrade.nl zijn voorzien van het FSC keurmerk, dit betekent dat het hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. De kwaliteit van het hout kan verschillen, weet je niet wat je nodig hebt kun je altijd bij de specialisten terecht van de webshop. Zij kunnen je namelijk precies vertellen, welke kwaliteit hout je nodig hebt om je bouwwerk professioneel uit te kunnen voeren.