Verbouwing

Heering badkamer plafond besteld

Het renoveren van de badkamer kan aardig wat tijd en geld gaan kosten. Hier zitten vele dan ook niet op te wachten en stellen het voornamelijk uit. Pas wanneer ze erachter komen dat de badkamer “uit mekaar valt” gaan ze snel op zoek naar een bedrijf die ze hiermee van dienst kunnen zijn. Ikzelf weet hier maar alles over, onze badkamer ziet er wat dat betreft niet uit. Zo hebben we ervoor gekozen om onze badkamer te renoveren en met name ons plafond. Deze ziet er niet meer uit en alle potten verf welke we hiervoor hebben aangeschaft hebben ook niet de werking gegeven in wat ik hoopte.

Wij hebben bij Heering badkamer plafond besteld! Dit naar aanleiding van het feit dat we hun hebben gevonden op het internet. In de eerste instantie was ik aan het zoeken naar tips om te gebruiken. Echter had ik niet verwacht dat we een geheel nieuw plafond zouden krijgen.

Plafond-Florence-keuken-modern-330x174

Afspraak gemaakt

Natuurlijk is het wel zo dat ik graag van tevoren wilde weten wat de kosten hiervoor gaat worden. Tevens ook het feit dat ik het belangrijk vind of dat hier nog onderhoud aan moet gebeuren of dat het onderhoudsvrij is. Hierdoor heb ik besloten om een afspraak te maken bij hun. Met de achterliggende gedachte dat de kosten aantrekkelijk genoeg is plus het feit dat ze in een korte tijd kunnen komen.

Dankzij het zoeken op Heering badkamer plafond is het ons gelukt dat we eindelijk een volledig renoveerde badkamer hebben!