Badkamer

Badkamer tegels, welke stijl past bij u?

De medewerkers van Tegelmegashop.nl informeren u graag over de laatste trends en alles wat ‘hip’ is op het gebied van badkamer tegels. Er zijn uiteraard diverse stijlen die u kunt implementeren binnen het interieur van uw badkamer. Ditmaal zullen we wat dieper ingaan op de ‘natuurlijke look’. De ‘natuur’ terug laten komen in uw badkamer kan natuurlijk op verschillende manieren, maar centraal hierbij staat altijd het gebruik van natuurlijke materialen zoals aardewerk, hout en natuursteen. Dit zorgt voor een natuurlijke, maar ook vaak een stoere en robuuste uitstraling. Uiteraard heeft u de keuze uit het gebruik van daadwerkelijk natuurlijke materialen, denk hierbij aan een marmeren waskom, een vloer of wand van echt natuursteen en bijvoorbeeld authentieke houten badkamermeubels. Tegenwoordig wordt echter ook steeds vaker gekozen voor een natuurlijke look door middel van keramische tegels. Denk hierbij aan keramisch parket en keramische natuursteen look vloer en wandtegels. Deze zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden en zorgen toch voor een natuurlijke uitstraling. Zo past keramisch parket prachtig bij die Zweedse interieurstijl, warm en sfeervol.

tegelmegashop

Wat heel mooi bijdraagt aan een natuurlijke look in uw badkamer zijn mozaïek tegels, zeker die in de natuurlijke vormen zoals bijvoorbeeld de rivierstenen en rivierkiezel steentjes, maar ook de rechthoekige en langwerpige tegels zijn heel mooi, zeker wanneer u kiest voor prachtige materialen zoals bijvoorbeeld classic travertin, getrommeld marmer of het mooie donkere leisteen. Voor een echte robuuste look zijn de natuursteenstrips ook steeds populairder aan’t worden voor bijvoorbeeld de douche achterwand en wanneer u wel een natuurlijke uitstraling wenst, maar mozaïek of de strips iets ‘too much’ vindt, moet u eens kijken naar tegelstroken. Zo realiseert u toch een bijzonder accent, maar wel op een subtiele manier. En u zet de puntjes natuurlijk op de i met accessoires. Denk hierbij aan natuurlijke tinten, houten meubels en eventueel plantjes!

Aan de slag met uw badkamer? Dan begint u natuurlijk met Badkamer tegels; Tegelmegashop.nl is dan het juiste adres voor u! Met een prachtig en divers assoritment topkwaliteit (1e keus) tegels voor de beste prijs, vindt u altijd een passende tegel. Onze medewerkers zijn u daarnaast graag van dienst met een gericht advies!