Verbouwing

Goede isolatiebedrijf Amsterdam gezocht

Het heeft even geduurd maar ik heb eindelijk het besluit genomen om te gaan zoeken naar een isolatiebedrijf Amsterdam en omstreken. De kou wat er door onze nieuwe woning raast zit ik niet op te wachten, en dan is het nu nog niet eens winter ook!

Zo ben ik gaan zoeken op het internet in de hoop het snel te vinden om het huis eindelijk eens af te maken voor dat de winter eraan komt. Wij hebben deze woning namelijk sinds een kleine vier weekjes gekocht en druk bezig met het verbouwen. Echter baal ik nogal als een stekker dat ik maar niet  van die kou af kan komen, hier zit ik dus niet op te wachten.

logo_VT_temp_small

Online gevonden

Dankzij het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Isolatiebedrijf Veen & Tot B.V. Hier is het namelijk mogelijk om hun in te huren zodat we van het probleem af komen! Aangezien ik goed in slijmen ben heb ik mijn man ook zover gekregen dat we een afspraak maken bij hun zodat ze langs kunnen komen. Nu maar hopen dat hun het probleem ook zo snel mogelijk kunnen verhelpen, ik hoop het van wel!