Veiligheid

Dahua systeem werkt!

U wenst veiligheid in uw eigen woning, echter is dat heel op dit moment nog niet? Vervelend natuurlijk aangezien uw eigen woning een van de veiligste plekken hoort te zijn toch? Wist u dat het aanschaffen van een Dahua systeem dan zeer aan te raden is? Uw eigen woning beveiligen is absoluut niet vreemd, sterker nog, steeds meer mensen schaffen een beveiligingssysteem aan om zo een prettiger gevoel te krijgen in hun eigen woning. 

Ik zelf ben enorm te spreken over dit systeem aangezien ze bij ons helaas wel hebben ingebroken. Voor enkele maanden terug hebben ze, tijdens onze vakantie, de woning geheel leeggeroofd. Vreselijk aangezien ik sieraden kwijt ben die van mijn overleden moeder waren, dit zie ik helaas niet meer terug waarschijnlijk…

 

logo (3)

Online te bestellen

Doordat wij niet meer zonder licht naar boven durfde te gaan hebben we toen die tijd besloten om een alarmsysteem te laten installeren in de hoop ons veiliger te voelen in huis. Het feit dat ik niet eens meer onder de douche durfde zonder dat mijn partner erbij zat was gewoonweg te gek voor woorden. Het bestellen van ons Dahua alarmsysteem verliep dan ook erg gemakkelijk aangezien we binnen enkele minuten de bestelling hadden geplaatst en het factuur voldaan. Door met hun af te spreken dat hun ervoor zorgen dat het systeem wordt opgehangen hoef ik me ieder geval geen zorgen te maken dat het niet goed is gebeurd.

dahua-hd-camerabewaking-ip-kit-16x-dome-3mp

De eerste keer dat wij met het alarm aan hebben geslapen was ik nog wel angstig maar wel met de achterliggende gedachten dat we een goede bescherming hebben. Ik durf nu alleen in huis te zijn zonder angstig om me heen te moeten kijken of dat ik niet iemand zie. Veiligheid is enorm belangrijk, al helemaal als het in je eigen woning is! Dit systeem zorgt er maar al te goed voor dat  veiligheid telt.