Geen categorie

Druif kopen

Lees hier over een druif kopen bij Tropic trees. De druif is te omschrijven als een beginnersplant, want het verzorgen is makkelijk. Een druif is sterk, gaat zo decennialang mee, en is niet gevoelig voor ziektes. De druif doet het bijzonder goed in ons klimaat, in het zuiden van Nederland komen er ook steeds meer wijnboerderijen op omdat de druiven hier goed groeien. Een druif kopen bij Tropic trees is dan ook een aanrader. Voor de scherpe prijs van slechts twee tientjes kun je al in bezit komen van een druif. Je kan dan kiezen tussen een struik die rode of witte druiven geeft.

Pitloze druiven voor een lage prijs

Als je overgaat op zo’n goedkope  druif kopen dan heb je iedere nazomer gezonde druiven. In feite verdien je de druivenboom weer terug, want jaar op jaar heb je druiven die je al hebt betaald. De druif zelf heeft zeer zeker z’n charmes, je ziet de seizoenen voorbij gaan. In het voorjaar heeft de druif fris groen blad. In de zomer een extreem gesloten lommer. Daarom laten velen een druif over een pergola groeien; de lommer werkt als een parasol. Tussen de bladeren zie je de kleine trosjes druiven hangen. In het najaar krijgt de druif de mooiste herfstkleuren.

Tropic trees heeft meer dan een druivenstruiken te koop

Een druif kopen is slim omdat het onderhoud zo makkelijk is. Maar Tropic trees heeft meer boompjes, struiken en planten die makkelijk te onderhouden zijn. Tropic trees heeft ook vijgen- olijf- en citrusbomen, met daarnaast nog kamerplanten. Bij allen staan de instructies hoe te onderhouden, of het winterhard is, enzovoort. Het lijkt onmogelijk, exotische bomen en planten in ons klimaat laten groeien, maar het gaat wel degelijk. Kijk daarom gerust eens rond op de site van Tropic trees, er staat voor ieder wat wils. Sommige bomen moeten een grote tuin hebben, sommige struikjes kunnen in een pot op het balkon, en dan nog de kamerplanten.