Verbouwing

Bestellen van een bouwcontainer van Maton Groep

Als je jouw huis of bedrijfspand aan het verbouwen bent, komt daar altijd veel afval bij kijken. Onder bouwafval valt vrijwel al het afval dat ontstaat tijdens een verbouwing. Het is voornamelijk hout, keramiek, papier, steen, metaal, karton of plastic. Je kunt het bouwafval zelf wegbrengen met de auto of een aanhanger. Echter moet je dan best vaak op en neer rijden, omdat er bij een verbouwing meestal flink wat afval komt kijken. Als oplossing daarvoor kun je een bouwcontainer van Maton Groep huren. 

bouwcontainer van Maton Groep

Welke container heb je nodig?

Je kunt containers van vier, zes, tien of elf kubieke meter huren, of een kleine zak van één kubieke meter. De container wordt vervolgens op het door jou gekozen tijdstip en de door jou gekozen plek afgeleverd. Maton Groep is al meer dan dertig jaar expert in het leveren van diverse soorten containers. Daarnaast hebben ze een aantal milieustraten en doen ze ook aan afvalverwerking, recycling, renovatie en asbestverwijdering. 

Duurzaam verwerken en duurzame relaties

Maton Groep verwerkt afval op een duurzame manier. Doordat je van tevoren aangeeft welk soort afval er in de container komt, kan het op hun eigen terrein worden verwerkt tot herbruikbare afvalstromen. Naast een duurzame afvalverwerking vindt Maton Groep het ook belangrijk dat hun klantrelaties duurzaam verlopen. Je kunt dus een flexibele, maar kwalitatieve en efficiënte werkwijze verwachten wanneer je een container huurt bij dit bedrijf.