Verhuizing

Emigreren naar Nieuw Zeeland

Emigreren naar Nieuw Zeeland is iets wat mijn vrouw en ik al een geruime tijd wilden realiseren. Maar emigreren naar Nieuw Zeeland bleek echter een lastige opgave. Er moesten namelijk allerlei zaken worden geregeld waar wij beide niets vanaf wisten. Hoe werden onze goederen getransporteerd naar Nieuw Zeeland? Hoe werkten de aanvraag van een visum? Konden wij onze honden meenemen?  Uiteindelijk zijn wij dan ook hulp gaan zoeken voor het emigreren naar Nieuw Zeeland. De benodigde hulp vonden wij dan ook in Passies verhuizers dit is namelijk een internationaal verhuisbedrijf. Zij beschikken over de kennis om uw goederen en uw huisdieren keurig volgens de eisen van Nieuw Zeeland te vervoeren. Ook verlenen zij een geweldige hulp bij de aanvraag van een visum. Zij regelen alles tot in de details wat natuurlijk erg belangrijk is.

logo_nl

Het realiseren van de verhuizing

Wanneer u ook gebruik maakt van de verleende diensten die worden aangeboden door Passies verhuizers, dan bekijkt u samen alle mogelijkheden betreft het transport van uw goederen en huisdieren. U krijgt namelijk inzicht in verschillende transportmogelijkheden, zodat u de beste keuze maakt voor uw situatie. De verhuismanager die wordt aangewezen door Passies verhuizers weet wat u wel en wat u niet mag meenemen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het afronden van douaneformaliteiten.

Passies verhuizers zorgen onder andere voor:

·         Het voorbereiden van de verhuizing door tot deur;
·         Het veilig verpakken van uw eigendommen voor het internationale transport;
·         Alle douaneformaliteiten;
·         Transport van deur tot deur;
·         U wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent uw verhuizing.

Tijdens al deze processen houdt de aangewezen verhuismanager u van alles op de hoogte.

nieuw

Visum aanvragen voor Nieuw Zeeland

Het aanvragen van een visum is in Nieuw Zeeland een heel bureaucratisch proces. Zij hanteren namelijk een streng immigratiebeleid, het is dan ook belangrijk om vroeg tijd uw visum aan te vragen. Het kan soms maanden duren voordat u uw visum binnen heeft. Daarnaast zijn er vier verschillende soorten visa’s te verkrijgen.

Zie de visa’s hieronder:

·         Business class: voor investeerders en ondernemers;
·         Familiy class: voor mensen met familie in Nieuw Zeeland;
·         Skilled Workers class: voor werknemers met een baan;
·         Tijdelijk visum: voor studenten, gepensioneerden en/of vakantiegangers.

Ook erg belangrijk een zorgverzekering afsluiten

In Nieuw Zeeland worden veel medische kosten voor u gesubsidieerd door de overheid. Alle belangrijke zorgkosten zoals: behandelingen in het ziekenhuis, spoedeisende hulp, inentingen, zorg chronische ziekte en ouderenzorg wordt allemaal door de overheid bekostigd. Maar het afsluiten van een zorgverzekering is van groot belang voor de tandarts en huisarts deze kosten worden niet bekostigd door de overheid.

fotoooo

Prachtige omgeving voor u

Wilt u emigreren naar Nieuw Zeeland dan kan ik u vertellen dat het een prachtig land is. Er is veel prachtige natuur aanwezig, de mensen zijn erg vriendelijk en ook zijn er veel mogelijkheden in de economie. Wilt u met een schone lei beginnen, of bent u met pensioen en wilt u uw laatste jaren doorbrengen in een prachtig land? Dan is Nieuw Zeeland een geweldig land voor u.