Geen categorie

Beton Cire aanbrengen

Ga je de badkamer een keertje aanpakken? Dan is er veel om over na te denken. Afgezien van de vele stijl opties, ga je bijvoorbeeld voor chique wit of bijvoorbeeld stoer donkergrijs, moet je ook nog kiezen voor het interieur. Wat past er allemaal in je badkamer? Wat is het meest praktische? De vragen stapelen zich op. Heb je uiteindelijk besloten in welke stijl je je badkamer gaat maken en welke producten je hier in gaat plaatsen, dan ben je nog steeds niet klaar. Want ga je namelijk je badkamer zelf in elkaar klussen of laat je dit professioneel door iemand doen? Hier volgen wat afwegingen die jou kunnen helpen met het kiezen.

Wanden en vloer

Afhankelijk van wat voor product je gaat gebruiken zijn de vloeren en wanden relatief goed zelf te doen. Tegels bijvoorbeeld zijn vrij gemakkelijk te plaatsen. Dit geldt zowel voor de wanden als voor de vloer. Een ander veel gebruikt product voor in de badkamer is beton cire en metal stuc. Dit product is in essentie een stucwerk beton dat erg sterk, en duurzaam is. Daarnaast is het voegen vrij en dus erg hygiënisch. Cire beton kunt u gebruiken voor zowel de wanden als de vloer van uw badkamer. Beton cire badkamer aanleggen is niet al te moeilijk omdat het een makkelijk te werken product is en maar erg dun aangelegd hoeft te worden. Beton cire badkamer aanleggen is dus goed te doen.

Apparatuur

Op het punt dat je de apparaten moet gaan aansluiten wordt het lastiger. Punt één moet je je bedenken dat je dit vaak niet alleen kan. De apparaten zijn vaak zwaar en groot, zorg dus dat iemand je kan helpen. Heb je geen enkele ervaring met leidingen leggen en het regelen van elektriciteit begin er dan niet aan. Huur een vakman in, dat kost meer, maar bespaard erg veel gezeur. Kun je dit wel, zorg dan dat je alvorens je begint je een goed en duidelijk plan hebt. Op deze manier kun je je ergens aan vast pakken en kom je niet terecht in ‘Help, mijn man is klusser’.