huisVerbouwingWonen

Mooie trapbekleding gezien

trapbekleding

Trapbekleding uitzoeken

Normaal gesproken heb ik best wel een hekel aan alle grotere klussen die in en om het huis moeten gebeuren. Al die troep in huis en die mensen over de vloer is niets voor mij. Daarentegen is het uitzoeken van interieur bijvoorbeeld wel weer heel leuk. Zelf werk ik ook graag met kleuren, dus als er weer eens iets geschilderd moet worden of ergens een nieuwe vloer moet komen sta ik al te trappelen. In dit geval was dat zo met de trapbekleding. Onze trap had dringend een renovatie nodig en dus hebben wij Daniels traprenovatie ingeschakeld. Zij gaven een aantal opties en daaruit mocht ik onze trapbekleding kiezen. het houtkleurige trap laminaat leek me toch wel het mooiste in combinatie met de vloeren in de rest van ons huis. Omdat dit zo’n verandering was voor onze trap hoe wij hem jarenlang gekend hebben, moesten er nog wat meer dingen aangepast worden. Zo hebben wij bij Daniels traprenovatie ook gevraagd naar onze opties voor een nieuwe trapleuning. Wij kozen daarvoor een net iets andere kleur en nu ziet de ruimte er een styk dynamischer uit!

trapbekledingVakmensen ingeschakeld

Toen we aan Daniels traprenovatie raad vroegen over de stoffering van onze trap wisten wij direct dat wij vakmensen hadden ingeschakeld. De lading informatie die zij ons gaven was zo specifiek en helder. Ik was meteen overtuigd van mijn keuze en mijn trap was binnen de kortste keren weer prachtig in orde. Dat was ons zonder Daniels traprenovatie niet gelukt!