Wonen

Zeer tevreden over de woonwinkel in Amersfoort

Mijn moeder wilde haar woning graag opnieuw inrichten met nieuwe meubels. We hadden al erg veel woonwinkels bezocht maar we konden geen mooie meubels vinden. Totdat we terecht kwamen bij een woonwinkel Amersfoort.

mooi-stoer-wonen-brochure

Mooie en unieke meubels bij Cees Mooi Stoer Wonen

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal woonwinkels hadden bezocht sprak ons een woonwinkel Amersfoort ons het meeste aan. Toen we terecht kwamen op de website van Cees Mooi Stoer wonen besloten we om niet meer verder te zoeken. De website van deze woonwinkel is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf 2 jaar garantie aanbiedt op alle aankopen. Op het internet vonden we vervolgens ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten. Op de website van het bedrijf staat ook dat het bedrijf een showroom heet en daarom besloot ik ook om samen met mijn moeder om hier een bezoek aan te brengen. 

Zeer tevreden over de vriendelijke en uitgebreide hulp 

In de showroom werden we erg vriendelijk ontvangen en kregen we uitstekend advies. Nadat we een knal meubels met elkaar hadden vergeleken besloot mijn moeder om over te gaan tot een aantal aankopen. De meubels werden vervolgens gratis bij ons thuis afgeleverd en mijn moeder super tevreden met het nieuwe interieur van haar woning. Daarom raden we dit bedrijf ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar mooie nieuwe kwaliteit meubels.