huis

Marcel van Hooijdonk: Een selfmade vastgoedbeheerder

Marcel van Hooijdonk is een begrip in vastgoedland. Hij timmert nu al vele jaren aan de weg als kopen en opknapper van oude panden in verschillende steden in Nederland. Hij wil op die manier een bijdrage leveren aan de grote vraag naar woningen in Nederland. Vanwege allerlei strenge regelgeving blijft de nieuwbouw van huizen achter bij de vraag. Marcel van Hooijdonk wil hier graag iets aan doen door bestaande panden om te vormen tot woningen. Hij slaagt hier op grote schaal in.

Een plek om te wonen dankzij Marcel van Hooijdonk

Een leegstaand bedrijfspand of winkelpand kost alleen maar geld. Want het levert immers niets op aan huurinkomsten. Marcel van Hooijdonk wil hier graag wat aan doen. Daarom koopt hij dit soort panden om er betaalbare huurwoningen van te maken. Dat vraagt soms een flinke verbouwing, maar daar draait Van Hooijdonk zijn hand niet voor om. Hij heeft inmiddels ruime ervaring met dit werk en weet dus waar hij aan begint als hij een pand aankoopt. Hij zorgt eerst voor de juiste vergunningen en vervolgens gaat Marcel van Hooijdonk aan de slag om er fraaie huizen te vestigen.

Marcel van Hooijdonk heeft een passie voor huizen

Om een goede vastgoedbeheerder te zijn moet je beschikken over een passie voor huizen. En juist die passie heeft Marcel van Hooijdonk. Hij ziet in een pand meer dan een paar muren en een dak en wil er graag iets moois van maken. Gelukkig krijgt hij daar in Nederland alle ruimte voor, want er zijn nog genoeg panden die zijn ervaren hand van renoveren goed kunnen gebruiken.