Wonen

Webshop om online te winkelen voor planten

Vandaag de dag is kunstplanten kopen allang niet vreemd meer, steeds meer mensen hebben of te weinig tijd of geen tijd om echte planten de aandacht te geven die zij nodig hebben. Geen of te weinig onderhoud zie je direct terug in een plant, bruine punten, afvallende bladeren of zelfs afsterven van de plant. Kunstplanten geven toch groen in huis en vergen geen onderhoud. Het enige onderhoud is het stof wat op de bladeren kan komen, dit verwijder je simpelweg met een stofdoek.

kunstplanten kopen

Soorten en maten

Het aanbod is niet beperkt met kunstplanten kopen, de mooiste planten en bloemen zijn verkrijgbaar in kunst uitvoering. Ook plantenbakken of bijpassende potten zijn allemaal in het assortiment te vinden van Maxifleur. Wij vinden dat de planten en bloemen van zijden dezelfde aandacht verdienen als een echte plant. Wij leveren niet alleen aan particulieren, ook voor bedrijven hebben we prachtige kunstplanten, eventueel kunnen we een plan opstellen om jouw bedrijf compleet te voorzien van kunstplanten en/of bomen.

kunstplanten kopen

Natuurlijk is er verschil in kwaliteit bij kunstplanten, niet ieder soort zijde heeft de uitstraling van een echte plant. Bij de goedkopere uitvoeringen ziet men al snel verschil met een echte plant, bij de duurdere kunstplanten zie je nauwelijks verschil met een echte plant. Dit is ook de reden dat zoveel mensen tegenwoordig kunstplanten kopen, een combinatie van geen onderhoud en het realistische uiterlijk. Maar ook een eenvoudige bos bloemen ziet er bij ons uit als een echte bos bloemen. En terecht want bloemen zijn te mooi om niet met waardering mee om te gaan.