Wonen

Dekbedovertrekken kopen op de website van Smulders Textiel

Smulders Textiel is een familiebedrijf die al 4 generaties lang waar je dekbedovertrekken kopen kan en hoeslakens voor particulieren voor een voordelige prijs. Vroeger gingen ze met een kar langs de huizen en verkochten ze zo hun hoeslakens en dekbedovertrekken. Tegenwoordig hebben ze een hele mooie website waar je alles op kan vinden wat je zoekt. Smulders Textiel is ook uitgebreid aan mogelijkheden die ze hebben. Alles wat op je bed kan liggen verkopen ze aan jou. Alle artikelen die ze verkopen zijn van hotelkwaliteit en voor een voordelige prijs.

dekbedovertrekken kopen

De website van Smulders Textiel

Op de website van Smulders Textiel kan je alle opties bekijken die ze hebben. Dit kan doordat de site goed in elkaar zit en alles mooi gescheiden is van elkaar. Zo kan je eenvoudig zoeken tussen het artikelen wat je zoekt en de perfecte vinden voor je. Ze hebben in dekbedovertrekken al meer dan 2866 keuzes. Deze kan je mooi en eenvoudig filteren. Je kan kiezen uit hoeveel personen je wilt hebben. Verder kun je kiezen uit de lengte van je dekbedovertrek. Daarnaast kan je ook filteren op kleur, materiaal, de soort instopstrook, het merk, woonstijl, design en op prijs. Dit zijn heel veel keuzes waar je tussen kan kiezen. 

Bed

Opruiming

Op de website hebben ze ook een pagina met uitverkoop artikelen. Hier kan je op dezelfde manier filteren als op de rest van de website. Je kiest eerst het soort artikel die je wilt bekijken en vervolgens kan je weer net zoals bij de andere pagina’s filteren. Op het moment hebben ze 178 producten die in de aanbieding zijn. De artikelen beginnen bij een euro of 5 en lopen op tot een euro of 160. Voor die 160 euro heb je ook wel de beste materialen en kwaliteit dekbedovertrek.