huisMeubelenTuinWellness

Hottubs vs jacuzzi

Hottubs en jacuzzi zijn twee namen die vaak door elkaar gebruikt worden, er is echt een klein verschil tussen een hottub en een jacuzzi zit eigenlijk in de naam. Een hottub is eigenlijk de officiële naam maar er is een merk genaamd Jacuzzi dat bekend stond om hun hottubs, zodoende is het zo dat hottubs nu ook jacuzzi genoemd. Hierdoor is het vrij onduidelijk voor veel mensen wat het verschil is tussen een hottub en jacuzzi. Het is dan belangrijk om te onthouden dat het verschil er niet echt is maar het verschil in de naam zit. Jacuzzi verkoopt overigens ook andere producten dan hottubs. Maar het komt wel vaker voor dat producten worden genoemd bij de naam van een merk die het product verkoopt en er om bekend staat.

Badkuipen in huis

Er zijn veel verschillende manieren om je te douchen, onder een douchekop of in bad. Het is soms zo dat een huis al met een badkuip komt, maar het is ook mogelijk om een badkuip te kopen en dit te laten monteren in huis. Zulke badkuipen kan je bestellen bij sommige webshops, of kopen bij een bouwmarkt. Je hebt keuze uit verschillende formaten en soorten. Het is ook mogelijk om een opblaas badkuip te halen of een plastic bakuip, zodat je deze weer kan opbergen. Een hottub kopen kan handig zijn wanneer er niet genoeg ruimte is in een douche om een badkuip te hebben dat vast staat.

Een eigen jacuzzi

De voordelen van een jacuzzi zijn er heel veel. Het is dan ook heel fijn om altijd toegang te hebben tot een jacuzzi. Dit is mogelijk door een jacuzzi of hottub aan te schaffen die je in huis kan laten plaatsen. Je kan dan ook zelf kiezen welke hottub je wilt, je kan de keuze maken op basis van jouw persoonlijke voorkeur en smaak. Vooral mensen die door gezondheidsredenen een manier nodig hebben om hun spieren te ontspannen, is het handig om zo een jacuzzi in huis te hebben. Je kan dan wanneer het nodig hebt gebruik maken van de hottub