Wonen

Goedkope wandtegels restpartijen

Geld besparen op je nieuwe wanden is heel goed mogelijk met wandtegels restpartijen. Hier betaal je veel minder voor dan voor wandtegels uit de gewone winkel.

Iedere jaar krijgen de bouwmarkten nieuwe collecties binnen maar vaak is de oude collectie nog niet helemaal op. In zulke gevallen worden de resterende wandtegels tegen hoge kortingen verkocht. Door dat het de rest is heeft het de benaming wandtegels restpartijen gekregen.

De grote bouwmarkten hebben een special afdeling voor het verkopen van wandtegels restpartijen. Hier is wel de regel op is op want de collectie is beperkt. Je moet er dus wel altijd op tijd bij zijn wil je kunnen profiteren van wandtegels restpartijen. Als je er niet op tijd bij bent kun je flink wat voordeel mislopen.

Op de website van de bouwmarkten staat bijna altijd aangegeven als ze restpartijen verkopen. Door op het internet op zoek te gaan naar wandtegels restpartijen heb je dan ook de meeste kans om er op tijd bij te zijn. De grootste voordeel met wandtegels restpartijen valt wel de halen bij de kleinere bouwmarkten. Deze zijn de zelfstandige bouwmarkten zonder andere filialen. Probeer dus niet alleen de bekende namen maar ook bijvoorbeeld de bouwmarkten onderaan deze artikel.