Opslag

Een opslagruimte in Alphen aan den Rijn huren???

Gaat jouw nieuwbouw woning niet zoals gepland maar jij moet jouw woning wel al uit. Dan bij jij opzoek naar opslagruimte Alphen aan den Rijn. Dit is het bedrijf genaamd Golden Hands en of jij nu een gekoelde of juist een droge stalling wilt, dat is dus allemaal mogelijk bij deze onderneming. De kosten voor het huren van een stalling is laag en jij kan er voor kiezen hoe lang je het wilt huren. Of het nu voor een maandje is of voor een lange tijd, dat is geen probleem bij dit bedrijf. 

Tevens een verhuisbedrijf

Het bedrijf de Golden Hands is niet alleen te huren voor een opslagruimte in Alphen aan den Rijn maar ook kan jij hen inhuren voor jouw verhuizing. Dit bedrijf regelt jouw verhuizing van A tot Z en zorgt dat alle kostbare spullen van jouw terecht komen bij jouw nieuwe onderkomen. Mijn spullen staan nu een paar weken in de stalling van dit bedrijf en ik kan er heen wanneer ik maar wil. Daarom ben ik ook zo enthousiast over deze onderneming en raad ik het jullie ook aan. Ook voor zakelijke verhuizingen kan jij terecht bij dit bedrijf. Neem een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.