Wonen

Elektrische haard met schouw gekocht

Wat een gezelligheid al die vlammen om te zien. Mijn man en ik hebben namelijk een elektrische haard met schouw gekocht. Het is dan misschien geen echt hout en vuur met vlammen, maar het ziet er wel echt uit. Omdat wij geen rookkanalen wilden laten bouwen in ons huis, was dit een goede oplossing om meer charme in ons huis te krijgen. Heerlijk ’s avonds gezellig met een wijntje en een dekentje voor het (nep)vuur zitten. Dit product is ook een warmtebron, want het wordt namelijk behaaglijk warm. Wij hebben er ook gezellige accessoires bij gezet om het nog gezelliger te maken.

Voor ons geïnstalleerd

Omdat wij nog niet precies wisten welke warmtebron wij wilden hebben, wilden wij er eerst een paar bekijken. Om te zien welk bedrijf een showroom had, zijn wij gaan kijken op het internet. Zo kwamen wij uit bij het bedrijf: Interschouw. Deze onderneming is gespecialiseerd op het gebied van sfeerverwarming. De vakmannen kunnen installatietechnisch en bouwkundig alles voor u verzorgen wat betreft de sfeerverwarming. De diensten die zij voor u kunnen verzorgen zijn:

  • Timmerwerk
  • Stucen
  • Metselen
  • Gasleidingen luchttoevoerbuizen installeren
  • Rookkanalen maken

Een van de medewerkers heeft ons goed geadviseerd. Wij hebben een hele mooie elektrische haard met schouw uitgekozen. Waar wij nog steeds heel erg blij mee zijn.