Wonen

De website van www.tegelzetbedrijfgelderland.nl

Ik ging eindelijk het huis uit en ik had een mooie woning in Nijmegen gevonden die wel aan een aantal opknappingen toe was. Ik had een aantal jaar had gewerkt en ik had iedere maand geld apart gelegd waarvan ik uiteindelijk dit huis heb van kunnen kopen. Het is een rijtjes huis niet ver van het centrum van Nijmegen. De keuken van het huis moest vervangen worden wat ik de eerste week dat ik daar woonachtig was al gedaan heb. Het laminaat in mijn slaapkamer had ik vervangen door vloerbedekking. IN de badkamer moest nieuwe betegeling komen en in de woonkamer wilde ik het laminaat vervangen door een tegelvloer met vloerverwarming. Na een tijdje op het internet te hebben gezocht kwam ik uit op de www.tegelzetbedrijfgelderland.nl.


Website van Tegelzetbedrijf Gelderland

Na een tijdje op het internet te hebben gezocht kwam ik dus uit op www.tegelzetbedrijfgelderland.nl. Op de website van het bedrijf was erg veel informatie te vinden over wat ze aan te bieden hebben. Ze boden ook tegels aan voor badkamers. Ik had al erg snel een keuze gemaakt voor de badkamer. Voor de tegels in de woonkamer vond ik het echter nog best lastig. Maar na een tijdje rond te hebben gekeken in het assortiment kon ik een keuze maken en ik ben erg blij met resultaat.