Verbouwing

Aluminium strip op maat bij ALUMINIUMvakman.nl

Een aluminium strip (massief) bestelt u voordelig online bij ALUMINIUMvakman.nl; de online specialist in aluminium profielen op maat! ALU plat bestelt u bij ons direct online in de door u gewenste lengte: van 10 cm tot 600 cm. In onze eigen werkplaats zorgen onze ervaren vakmannen voor een zorgvuldige zaagbewerking & een snelle levering. Met een gerichte collectie aluminium strips, die wij groot inkopen en direct uit eigen voorraad leveren, kunnen wij de beste prijs combineren met kwalitatief zaagwerk & een snelle levering. AL plat massief kopen doet u dan ook eenvoudig, voordelig & veilig online bij ALUMINIUMvakman.nl, de online specialist in aluminium profielen!

Waarom zou u kiezen voor een aluminium strip bij ALUMINIUMvakman.nl? Aluminium is een mooi zilverwit materiaal, extreem licht (slechts 1/3 van het gewicht van staal), maar ook slijtvast en corrosiebestendig (m.u.v. spanningscororrosie). Daarnaast is aluminium goed te bewerken, relatief eenvoudig te vormen en geschikt voor (laser)snijden en in vorm gieten. En ook niet onbelangrijk: Aluminium is ideaal geschikt voor recycling. Aluminium is praktisch 100% herbruikbaar en een aluminium strip neemt nauwelijks iets af in kwaliteit naar verloop van tijd. Een mooi, licht, slijtvast en corrosiebestendig materiaal, evenals milieuvriendelijk en extreem duurzaam. Een ideaal materiaal voor strips (platstaal) dus!

Onze aluminium strips betreffen brut aluminium. Brut aluminium wordt ook wel onbehandeld, onbewerkt en/of blank aluminium genoemd. Brute aluminium profielen zijn niet behandeld (geanodiseerd / gecoat) Brute aluminium strips hebben – als ze nieuw zijn – een glanzend oppervlakte, maar dat zal in de loop der tijd doffer worden. Brut aluminium plat massief kan ook voor toepassingen buitenshuis gebruikt worden, de organische oxidelaag beschermt de alu strip en verhoogt de weerstand tegen corrosie. Er zijn uiteraard wel factoren die de corrosiebestendigheid buitenshuis negatief kunnen beïnvloeden. Op de product detailpagina van onze aluminium strips vindt u hier meer informatie over.

Dus waarom kiezen voor aluminium is duidelijk! En waarom moet u kiezen voor ALUMINIUMvakman.nl? Met een gerichte collectie, scherpe prijzen, maatwerk in eigen beheer & snelle levering uit eigen voorraad leveren wij goede kwaliteit voor de beste prijs, en dat ook nog eens snel!