Wonen

De beste doe het zelf zonnepanelen bij MDG Solar

MDG Solar is een van de vele bedrijven die handelt in zonnepanelen. MDG Solar handelt onder andere in losse onderdelen die nodig zijn om milieuvriendelijk van het zonlicht te genieten zoals: zonnepanelen die het zonlicht opvangen, omzetters die zorgen van het omzetten het zonlicht maar ook kabels voor het verbinden van de verschillende componenten. Het bedrijf heeft pakketten te bieden die je kan laten zetten door vakmensen, maar ook heeft het bedrijf doe het zelf zonnepanelen pakketten. De verschillende pakketten zijn zowel beschikbaar voor platte daken als schuine daken, en er zijn verschillende pakketten met verschillende aantallen.

Zonnepanelen-pakketten

Reviews op de site

Als je een beetje goed zoekt kan je op de site reviews vinden, en het lijkt door de plaatsing alsof ze de reviews een beetje weg willen stoppen omdat ze zich ervoor schamen. Echter hebben ze niks om zich voor te schamen want het zijn echt super positieve reviews. Gemiddeld krijgt het bedrijf een 9,5 en daarbij zitten dus super lijke reviews van meerdere mensen zoals deze: “Ze hebben het netjes gedaan volgens afspraak geïnstalleerd, het zijn aardige monteurs die een goede uitleg kunnen geven over de installatie ze maken tijd voor de klant. Aanrader” en hierbij zitten dat ook nog eens 5 van de 5 sterren.

MDG Solar website

De website van het bedrijf is een overzichtelijke compacte en opgeruimde website, met veel verschillende en unieke plaatjes die je aandacht trekken op de site is dit een mooie website waar MDG Solar trots op kan zijn. Kijk er een keertje rond, misschien vind je iets dat jou aanspreekt.