Tuin

Tip voor een goede hovenier in Nijmegen

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Nijmegen. We wilde na de renovatie van het huis ook graag de tuin laten renoveren door en hoveniersbedrijf. Daarom gingen we samen op het internet op zoek naar hovenier Nijmegen om een goede hovenier bij ons in de buurt te vinden. 

Tuinaanleg

Erg veel tevreden klanten en een mooi resultaat 

Toen we op het internet op zoek gingen naar hovenier Nijmegen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende hoveniersbedrijven bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Schouten hoveniers ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zowel veel aantrekkelijke informatie als afbeeldingen. Op de website zijn erg veel afbeeldingen vinden van voorgaande projecten die het bedrijf heeft afgerond. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf zoveel mogelijk rekening houd met de persoonlijke wensen van de klant om zo een droomtuin te kunnen realiseren. 

Een droomtuin tot werkelijkheid gemaakt 

We hadden contact opgenomen konden al erg snel terecht om kennis te maken. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over onze wensen voor en droomtuin. Na het gesprek besloten we om het bedrijf in te huren voor de renovatie van de tuin. Het bedrijf is inmiddels klaar en zij hebben onze droomtuin tot werkelijkheid gemaakt.