Bouw

Breid je woning in luxe uit

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om je woning in luxe uit te breiden, zonder veel te moeten veranderen profiteer je van verschillende extra’s bij je woning. Wat dacht je ervan om je motor of auto te stallen onder een carport van Gumax, hierdoor staat deze altijd droog en is beschermd tegen alle soorten weersomstandigheden. Uit te voeren in verschillende modellen, voor zowel een klassieke of moderne woning. Altijd de hoogste kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Luxe overkapping in je tuin

Bij Gumax kun je een overkapping zo luxe maken als je zelf wenst, wil je alleen een overkapping of wil je er ook een echte tuinkamer van maken? Het is allemaal mogelijk, breid de overkapping uit met zijwanden en glazen schuifdeuren aan de voorkant. Wordt het te warm onder de terrasoverkapping dan kun je eenvoudig gebruik maken van zonwering, op deze manier geniet je hartje zomer en winter van je tuin. Met de tuinkamer heb je er een mooie extra ruimte bij, die je in de stijl van je woning in kunt richten.

Gumax

Geschikt voor elk soort woning

Of je nu een moderne woning hebt, of een woning uit de jaren 30. Een overkapping van Gumax kun je voor beide woningen gebruiken, door de verschillende uitvoeringen wordt dit mogelijk gemaakt. Het aluminium is van hoge kwaliteit, en zeer eenvoudig te onderhouden. Voordeel van het materiaal is dat je er grote overspanningen mee kunt maken, te gebruiken bij elk soort overkapping dus. De specialisten van gumax.com zitten al klaar om je van informatie te voorzien.