Woning en Tuin

Bij welk bouwbedrijf in Winterswijk moet u eens een offerte aanvragen?

Het verbouwen van uw woning vergt een zorgvuldige aanpak. Bent u van plan zelf te gaan verbouwen, dan kost dit veel tijd en daarnaast veel denkwerk. In de aanloop naar de verbouwing van ons huis heb ik met vele mensen uit mijn netwerk gesproken. Velen van hen hebben ervaring met klussen, en sommige van hen hebben ervaring met het verbouwen of zelfs bouwen van hun eigen woning. Vele van deze vrienden zeggen dat het goed te doen is, en dat het daarnaast erg leerzaam is om zelf een woning te bouwen of verbouwen. Zelf heb ik wel ervaring met het plaatsen van een schuurtje in de tuin, echter was dit een kant-en-klaar bouwpakket van de bouwmarkt. Onlangs heb ik samen met mijn vrouw de globale plannen gemaakt voor een uitbouw van onze slaapkamer. Dit met als doel om een extra slaapkamer te creëren voor de kleine die op komst is. We hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat onze woning in onze leefruimte voorziet, echter houdt de leefruimte niet erg veel over. Zodoende kwamen we opnieuw uit op het punt of wij zelf een uitbouw zouden willen verzorgen of dat wij dit laten uitbesteden. Uiteindelijk hadden we toch het gevoel dat het beter zou zijn om de klus uit te besteden aan een bouwbedrijf in Winterswijk. Wij wonen zelf in de buurt van Winterswijk dus vonden wij het van belang om een bouwbedrijf in Winterswijk te benaderen. Dit hebben wij gedaan zodat wij voor de garantie en service terecht kunnen bij een bedrijf dat gevestigd is in de buurt van waar wij wonen. Zodoende zijn wij uitgekomen bij de mannen van bouwgroephuiskes.nl . Zij hebben vele verbouwingen verzorgd, ook bij mensen uit de buurt van waar wij wonen. We hadden dus al goede reacties van anderen gehoord. Dat vonden wij erg prettig voordat wij aan zo’n grote klus zouden beginnen.

Een bouwbedrijf in Winterswijk voor grote en kleine verbouwen

Op de website van bouwgroephuiskes.nl zagen wij verschillende resultaten die het bouwbedrijf hadden geboekt in de afgelopen jaren. Zowel grotere klussen als wat kleinere klussen met allen een resultaat om trots op te mogen zijn. Wij hebben de website zorgvuldig doorgenomen en hebben kort daarna de telefoon gepakt. Wij hebben contact opgenomen met het bouwbedrijf en onze wensen voorgelegd. We gingen in gesprek met een hele vriendelijke meneer die ons vroeg om onze wensen ook nog eens op de mail te zetten. Op basis daarvan zijn wij, niet veel later, met het bouwbedrijf in Winterswijk in gesprek gegaan. Onze wensen zijn opgenomen en het bouwbedrijf in Winterswijk heeft ons een scherpe offerte aangeboden. Wij vonden de prijs die het bouwbedrijf in Winterswijk ons vroeg erg reëel. Wij hebben nu de uitbouw geregeld via het bouwbedrijf in Winterswijk en kunnen verwachten dat we ontzorgd worden in deze klus.

Wilt u ook een klus uitbesteden aan de professional?

Vindt u het ook fijn om ontzorgd te worden en een klus uit te besteden die u mogelijk zelf ook had kunnen doen? Ga dan eens:

  • Naar de website van bouwgroep Huiskes
  • Kijken naar de resultaten die dit bouwbedrijf weet neer te zetten
  • Overwegen om de klus die u mogelijk heeft door dit bedrijf uit te laten voeren

Wij zijn ontzettend blij dat wij met dit bouwbedrijf in zee zijn gegaan.