Wonen

Een beton schutting met hout, steen of modern motief?

Een beton schutting is niet alleen een glad paneel. Tegenwoordig kun je heel wat doen met een beton schutting. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een motief. Diverse motieven en betonnen schutting voordelig online; Schutting33.nl. Zij bieden je de meest uitgebreide assortiment aan van motieven. De motieven zijn te verdelen in drie groepen, namelijk: hout motief, steen motief en modern motief. Onder deze drie groepen vallen twaalf verschillende motieven. Vind je bijvoorbeeld een houten schutting wel mooi maar geen zin in de jaarlijkse onderhoud? Dan kies je gewoon voor een hout motief. Vind je een stenen schutting mooi maar vind je het te duur? Dan kun je kiezen voor een steenmotief.

Schutting33

Je wilt een beton schutting maar je wilt niet naar die saaie, grauwe beton look kijken. Geen probleem, je kunt namelijk kiezen om je beton schutting aan te kleden met een andere kleur. Bij Schutting33 kun je kiezen voor een RAL-kleur naar keuze die jij, of de monteur, vervolgens opbrengt met een airless spuitmachine. Ik raad je sowieso aan om de beton schutting te coaten! Dit verandert meteen de hele uitzicht van een beton schutting en zorgt voor een levendige eindafwerking. Bekijk op Schutting33 de sfeerfoto’s van de beton schutting op kleur of bezoek de showtuin waar ze verschillende betonschuttingen op kleur hebben gepresenteerd.

 

Wij raden je om het compleet assortiment te bekijken op Schutting33.nl. Daar heb je een uitgebreid assortiment die je kunt kiezen. Naast de beton schuttingen heb je ook bijvoorbeeld een schanskorf schutting of aluminium schutting. De schutting van beton is ook erg goed te combineren met een schanskorf schutting. Ga jij binnenkort jouw oude houten schutting vervangen en een beton schutting toepassen? Twijfel niet langer en bekijk meteen het aanbod van Schutting33.nl.