huis

Prachtige keuken van Keuken Huissen

Vorige week hebben wij als gezin Sinterklaas gevierd. We doen dit elk jaar en het is daarom een traditie bij ons thuis. Toen we ons eerste kind hadden (19 jaar geleden), vierde we ook al Sinterklaas. Dit deden we altijd met veel plezier en veel lekkere gerechten. Maar toen we vorige week een kalkoen opwarmde in de oven, ging het mis. De oven deed het niet meer. Dit kwam omdat de oude gewoon te oud was. De kapotte oven heeft ons wel aan het denken gezet. Zo dachten we na over het plaatsen van een nieuwe keuken.

‘’Keuken paste niet bij onze huisstijl’’

 

We dachten na over het plaatsen van een nieuwe keuken omdat we gewoon klaar waren met de oude keuken. De keuken die we hadden was te oud, lelijk en niet toepasselijk als je kijkt naar onze huisstijl van tegenwoordig. Daarentegen was de keuken vroeger wél geschikt voor onze huisstijl. De nieuwe keuken zijn we gaan zoeken bij Keuken Huissen. Een mooie showroom met veel aanbod. We waren in een hele boel keukens geïnteresseerd. Vooral in de keukens met een kookeiland waren we geïnteresseerd. Uiteindelijk hadden we een mooie keuken gevonden. Een zwarte keuken met oven, magnetron, koelkast, kookeiland, afzuigkap en vele andere accessoires.

 

Een gesprek dat we voerde met Keuken Huissen

We gingen een gesprek aan met Keuken Huissen over de keuken waarin we geïnteresseerd waren. De onderhandelingen die we voerde waren erg prettig. Vooral het stukje duidelijke communicatie kwam daaraan te pas. Na twee gesprekken waren we eruit; we kochten de keuken bij Keuken Huissen. Na ander halve week was het dan eindelijk geregeld, de keuken was gemonteerd. Onze eerste indruk was wonderbaarlijk. De keuken sloot namelijk heel mooi aan op onze huisstijl. Nu we de keuken al een flink aantal weken in gebruik hebben, kunnen we niet klagen. De keuken van Keuken Huissen is erg fijn in gebruik.