Wonen

Voordelig ook zakelijk een schitterend interieur

Heb je een leuke horecagelegenheid dan wil je natuurlijk ook de goede uitstraling hebben van het interieur. Klanten zien vanaf de buitenkant al wat voor sfeer de je gelegenheid uitstraalt. Aan de andere kant moeten de stoelen wel eenvoudig zijn schoon te houden, iedere dag weer moet je eetgelegenheid er perfect schoon en fris uitzien. Met tweedehands horeca stoelen van super-seat.com heb je precies de stoelen die jouw zaak uniek maakt, waar de klanten binnenlopen omdat de sfeer goed is.

Zorgvuldig nagekeken

Voor het complete interieur

Met alleen tweedehands horeca stoelen ben je er natuurlijk nog niet om je horecagelegenheid in te richten. Ook voor tafels die perfect bij de stoelen passen ben je bij super-seat.com aan het juiste adres. Heb je bij je zaak een terras waar mensen lekker buiten kunnen zitten? Ook voor buiten zijn er meer dan voldoende stoelen in het assortiment te vinden. Kies het gewenste materiaal en model en buiten heb je ook een aantrekkelijk terras waar mensen graag een drankje komen drinken.

Groot assortiment

Tweedehands met een nieuw uiterlijk

Het eeuwenoude fabeltje dat tweedehands horeca stoelen niet mooi kunnen zijn of geschikt voor je gelegenheid wuiven we heel snel weg. Simpelweg om de reden dat super-seat.com geen rommel inkoopt, maar alleen hoge kwaliteit interieur voor je gelegenheid. Daar komt bij dat alles zeer streng wordt gecontroleerd, en indien nodig weer als nieuw wordt gemaakt door onze specialisten. Stoelen en tafels van hoge kwaliteit, waarmee je horecagelegenheid weer een boost krijgt en aantrekkelijk wordt om klanten te ontvangen. Wil je altijd op de hoogte blijven wat er nieuw binnenkomt meld je dan aan voor de nieuwsbrief.