Wonen

Voordelen nieuwe garagedeuren

Vaak zitten er voor de meeste garages nog goedkope stalen garagedeuren. Deze kanteldeuren zijn vaak erg onhandig en sluiten slecht. Daardoor zijn deze deuren ook niet goed geïsoleerd en is het zo koud in je garage/schuur. Aangezien garages niet meer zo vaak worden gebruikt om een auto neer te zetten maar vaker als bergruimte voor bijvoorbeeld fietsen en gereedschap, is het prettig als de temperatuur niet te koud is in de winter. De oplossing zijn mooie openslaande garagedeuren met draaideuren op maat.

Soorten garagedeuren

Openslaande garagedeuren zijn er in verschillende maten, kleuren en soorten. Zo zijn er moderne garagedeuren met een strak design en ingebouwde ruiten. Daarnaast zijn er ook wat klassiekere garagedeuren, deze deuren kenmerken zich door de warmere kleuren en zijn vaak uitgevoerd zonder glas.

Of je nou kiest voor klassieke hardhouten garagedeuren of voor strakke moderne garagedeuren van multiplex of tricomfort met schuimvulling, een perfect openslaande garagedeur voor jou is er sowieso! Wanneer garagedeuren echt breed worden dan zijn de deuren met schuimvulling een mooie oplossing. Deze deuren zijn namelijk een stuk lichter maar zijn nog wel goed geïsoleerd. 

Alle garagedeuren kunnen op maat gemaakt worden dus wees niet bang dat je huidige garagedeur niet vervangen kan worden. Ervaar alle voordelen van een openslaande garagedeur en wacht niet langer met het vervangen van die lelijke kantel garagedeur.