Verhuizing

Verhuizen naar Den Haag? Huur een verhuisbedrijf in!

Als je van plan bent om te gaan verhuizen in Den Haag of moet er een woning ontruimt worden in Den Haag? Schakel dan een verhuisbedrijf in die in deze buurt bekent is. In deze blog lees je alles over de voordelen van een verhuisbedrijf bij zowel een verhuizing als bij een ontruiming.

Verhuizen

Een verhuisbedrijf helpt jou (zoals de naam al zegt) met verhuizen. Maar wat zijn de voordelen van het inhuren van een verhuisbedrijf? Deze zet ik graag voor je op een rijtje.

  • Verzekering, als je een verhuizing laat doen door een verhuisbedrijf ben je verzekerd tegen breuk van jou inboedel. Vaak word een verhuizing tot 100.000 euro op basis van de nieuwwaarde. 
  • Zeker van een verhuizing. Wat er ook gebeurt, de verhuizing word altijd uitgevoerd. Dit klinkt misschien heel logisch maar er is altijd een risico dat het verhuisbedrijf failliet kan gaan. Gebeurt dit? Dan is er een organisatie voor erkende verhuizers die er voor zorgen dat jou verhuizing toch door kan gaan.
  • Vakkundig. Heel lief dat jou familie en jou vrienden willen helpen sjouwen en verhuizen. Maar de kans is toch net iets groter dat iets kapot gaat dan dat een verhuisbedrijf dat gaat doen. Daarnaast ben je niet verzekerd als jou oom iets kapot laat vallen.
  • Zorgeloos, verhuizen kan je een hoop stress opleveren. Door het allemaal te laten doen kan jij gewoon aan het werk en hoef je dus ook niet je vrije dagen op te geven. 

Woningontruiming

Een verhuisbedrijf kan ook je woning ontruimen. Een woningontruiming is nooit leuk, maar toch is het soms verstandiger om het door een bedrijf te laten doen als dat je het zelf gaat doen. In de volgende punten leg ik je graag uit waarom.

  • Emotioneel. Een woningontruiming kan veel emoties oproepen. Daarom is het goed om een bedrijf in te schakelen die de woning voor u ontruimt. Op deze manier word je niet een aantal dagen aan alle emoties herinnerd.
  • Checklist. Veel verhuisbedrijven hebben voor jou een checklist zodat je niks vergeet. Denk maar bijvoorbeeld aan de huur opzeggen of het achterstallige administratie bij te werken.
  • Afspraken. En verhuisbedrijf maakt voordat hij de woning ontruimt een aantal afspraken met je. Denk maar bijvoorbeeld waar de spullen heen moeten. Als er persoonlijke spullen zijn aan wie hij dit moet geven ect. Op deze manier kunnen er geen fouten ontstaan.