Wonen

Unilux is een echte aanrader!

Bent u op zoek naar prachtige horren, zonwering of shutters? Dan bent u bij Unilux aan het juiste adres. Zij hebben in het verleden al verschillende award gewonnen zoals de Zonvak Leverancier van het jaar 2013, Z&R Beste Communicatie 2014 en Intirio Future of Shopping award 2016. Bekijk snel de webshop en vind het product waar u naar op zoek bent.

Unilux is een erg groot bedrijf die alle productieprocessen zelf doet. Zo maken zij de producten in eigen fabriek, leveren zij zelf en komen zij het product ook zelf monteren en eventueel repareren. Hun fabriek is gevestigd in het Brabantse dorp Boxtel. Dit ligt in de buurt van Den Bosch en Eindhoven. Het bedrijf heeft een vloeroppervlak van zo een 15.000 m2. Hier maken ze alles op maat en kleur, precies zoals u zelf zou willen hebben. Unilux producten worden uitsluitend onder Unilux merknaam verhandeld via de dealers of webshop. Bij Unilux hebben ze erg veel kennis op het gebied van oplossingen voor Nederlandse deuren en ramen.

Luxe producten

Unilux maakt van een goed stuk horgaas een gebruiksvriendelijke oplossing voor toepassing om uw woning vrij te kunnen houden van insecten. Daarnaast zijn de producten ook erg fijn in gebruik, kwalitatief goed en onopvallend aanwezig. Insecten buiten houden doet u dan ook met Unilux. Natuurlijk krijgt u wel de nodige ventilatie waardoor u het huis fris houdt en een gezonde leefomgeving ontwikkeld. Unilux bestaat al sinds 1990 en heeft door de jaren heen veel ervaring en kennis op gedaan.