huis

Seivda Bouwkundig rapport voor je woning

1Ik heb een tijdje geleden een nieuw huisje gekocht, en ik was heel erg benieuw hoe het met de staat van mijn huis zat. Vandaar dat ik een bedrijf genaamd Seivda Bouwkundig rapport heb ingeschakeld. Ik ben met de vraag van hoe staat mijn huis er voor naar dit bedrijf toe gestapt. Ze bleken mij heel goed te kunnen helpen ze hebben namelijk een taxateur vanuit het bedrijf laten komen. Die is netjes op de afgesproken tijd datum en locatie gekomen. Hij heeft mijn huis netjes van top tot teen beoordeeld en dit allemaal voor een lage prijs. Ik was heel blij dat dit is gebeurt aangezien ik veel twijfels had na dat ik het huis had gekocht. Maar na de keuring is het huis dus gewoon goed gekeurd!

3 2

Ik ben hier op gekomen door mijn neef!

Mijn neefje heeft ook een paar maanden terug een nieuw huisje gekocht waar hij niet zo zeker over was. Maar na dat hij iemand van Seivda Bouwkundig rapport heeft latten komen bleek alles gewoon prima te zijn. Ik heb dit verhaal dus destijds van hem gehoord dat dit bedrijf rustig en zorgvuldig naar je huis kijkt. Dit was dan ook de aanleiding om dit bedrijf in te schakelen voor mijn woning. Ik zou je zeker aanraden om je huis gewoon een keer te laten keuren als je geïnteresseerd bent. Het kan heel handig zijn stel je voor dat iets aan het rotten is dan weet je dat bijvoorbeeld meteen.