Riool

Rioolrenovatie laten uitvoeren door een professioneel bedrijf

Afgelopen maand heb ik onder het huis van mijn man en mij een rioolrenovatie laten uitvoeren. Dat kwam doordat het helemaal verstopt zat en er ook delen niet stabiel genoeg meer waren en daarom vervangen moesten worden. Wij kwamen erachter toen er steeds water bleef staan na het douchen. Eerst merkte wij dat niet zo op maar na een tijdje kwam er ook echt bruin water naar boven. Op dat moment wisten wij dat er iets niet helemaal goed was. Eerst probeerde mijn man nog te kijken of het misschien makkelijk op te lossen was. Hij zag al gauw dat het probleem iets groter was dan dat wij in eerste instantie dachten.

riolering

 Rioolrenovatie met minimale overlast

Op het internet zochten mijn man en ik naar een bedrijf die ons kon helpen. Al gauw kwamen wij een bedrijf tegen die gespecialiseerd was in rioolrenovatie. Ik las verschillende positieve reviews over hen, dus ik besloot telefonisch contact op te nemen. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Samen planden wij een afspraak in en de volgende dag stond er al een medewerker voor onze deur. Er komt altijd eerst een persoon langs om de situatie te bekijken en te bepalen welke stappen daarna ondernomen moeten worden.

riolering

Een snelle oplossing gevonden

De vriendelijke medewerker vertelde ons dat een rioolrenovatie nodig was. Daar schokken wij natuurlijk best wel even van. Gelukkig vertelde hij dat zij ervoor zullen zorgen dat het gebeurd met zo’n min mogelijk overlast. Zij zullen niet meer graven dan dat nodig is en veel medewerkers inzetten zodat de klus snel gedaan is. Het was fijn om te horen dat zij echt zo snel mogelijk het probleem gingen oplossen. De renovatie verliep helemaal volgens plan en binnen enkele dagen konden wij weer gewoon douchen.