Geen categorie

IN.HOUSE meubels, alles voor woon- en eetkamer

Er zijn maar weinig meubeldesigners die zo’n uitgebreid assortiment aanbieden als IN.HOUSE meubels. Zij maken kwalitatieve en mooie meubelen voor ieder interieur. Ook al bieden ze meubelen aan die in elke stijl en bij elke smaak passen, de kenmerken de IN.HOUSE stijl blijft behouden. Met alle meubelen schijnt een trendy- en actuele sfeer door en krijg je de mogelijkheid om jouw interieur uniek en bijzonder te maken. IN.HOUSE meubels maakt alles wat je nodig hebt voor de woon- en eetkamer.

Je eigen IN.HOUSE meubels samenstellen

IN.HOUSE meubels zijn op zich al schitterend, maar deze ontwerper geeft je de kans om de meubelen zelf samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende poten, je kiest zelf hoe je de hoogte en de zitdiepte wilt instellen en welke stof je wilt laten gebruiken. Met de IN.HOUSE bank heb je de meeste opties en bepaal je zelf de kleur, de uitvoering, het materiaal, de opties, de details en nog veel meer. Je bepaalt zelf stap voor stap hoe je bank eruit moet komen te zien en deze wordt dan voor jou op maat gemaakt. Altijd al een unieke bank willen hebben met elektrische functies en opbergruimtes? Dit is je kans.

Mix en match

Omdat IN.HOUSE meubels een herkenbare stijl hebben, kun je erg goed mixen en matchen met de producten in het assortiment. Op die manier stel je bijvoorbeeld een unieke eethoek samen, door een bepaalde eettafel te combineren met stoelen in verschillende kleuren. IN.HOUSE verkoopt alles voor de woon- en eetkamers, dus dat zijn kasten, tafels, fauteuils, (hoek)banken en stoelen en deze worden uitgevoerd in verschillende stijlen, zoals klassiek, eigentijds en traditioneel. Met een groot assortiment om uit te kiezen en vrijheid met betrekking tot het ontwerp, stel je zelf je ideale interieur samen.

Kwaliteit en goede prijzen

IN.HOUSE meubels staan er bekend om van goede kwaliteit te zijn. Alleen de beste materialen worden gebruikt en voor de stoelen en banken neemt men memoryfoam en koudschuim. Je weet dus zeker dat je lekker kunt zitten. De prijzen voor IN.HOUSE meubels zijn goed te betalen en daar krijg je dus een zeer kwalitatief en onderhoudsarm meubel voor terug. Uiteraard geeft IN.HOUSE ook garantie op haar producten en een kwalitatieve bank of een mooie kast gaat zeker een groot aantal jaren mee. Als je voor kwaliteit kiest, dan koop je meubels waar je ook later nog met plezier naar kijkt.

Een showroom bezoeken

Als jij geïnteresseerd bent in de meubels van IN.HOUSE, dan is het tijd om deze in het echt te gaan bekijken. Bezoek daarom een showroom en beoordeel de meubelen zelf. Er staan ook medewerkers voor je klaar die je exact kunnen vertellen wat je wel en niet aan je meubelen kunt veranderen. Met hen stel je dan de perfecte meubelstukken samen, klaar om jouw interieur een lange tijd dienst te doen. Het grote assortiment van IN.HOUSE meubels ligt aan je voeten. Kijk voor meer inspiratie bij De Ruijtermeubel!