Meubelen

Haal de landelijke sfeer in je huis met Engelse stijlmeubelen

Ik heb nooit geweten dat ik Engelse stijlmeubelen zo enorm mooi vind totdat ik verslaafd raakte aan Engelse woning programma’s. Keer op keer laten ze enorm mooie huizen zien die al indrukwekkend vanaf de buitenkant zijn, maar wanneer je dan de binnenkant ziet ben ik pas echt enthousiast. Al die mooie donkere houten meubels trokken vanaf de eerste keer gelijk mijn aandacht. Door hun antieke uitstraling, dat tegenwoordig sowieso niet kan ontbreken in je meubilair, en het rustieke uiterlijk, zijn dit soort meubels de perfecte toevoeging om jouw woonruimte een knusse sfeer te geven.

Waar heb ik keuze uit?

Engelse stijlmeubelen kun je herkennen aan de donkere, veelal bruine kleuren, de antieke uitstraling en verschillende soorten texturen. Daarnaast wordt deze Engelse stijl sowieso gekenmerkt door het element van de natuur in je huis halen doordat de meubels een landelijke uitstraling hebben en door het gebruik van mooie houtsoorten een gevoel van knusheid en warmte. Het voordeel van deze stijlmeubelen is dat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere meubels. Je kunt er voor kiezen om het Engelse thema terug te laten komen in de rest van het interieur, of je mengt de klassieke Engelse meubels met modern meubilair.

Nooit uitgekeken raken op je meubels

Vanaf het moment dat ik bij de woonprogramma’s die mooie meubels zag, gingen mijn gedachten direct naar het samenstellen van mijn perfecte woonkamer. Engelse stijlmeubelen komen in mijn ideale plaatje overal voor en geven mij een gevoel van warmte, knusheid en rust. Door de mooie houten afwerkingen en tijdloze uitstraling hoef je je geen zorgen te maken dat je uitgekeken raakt op je meubelstuk. Je kunt deze combineren met andere meubelstukken zodat je een gevarieerde inrichting hebt, of je trekt de Engelse stijl door om zo het landelijke gevoel te creëren. Kortom, er zijn enorm veel mogelijkheden! Kies ook voor de huiselijke sfeer in je inrichting, want met Engelse stijlmeubelen zit je gegarandeerd nooit fout.