Lampem

Graag positieve reactie geven op de wandlamp babykamer

images

Binnenkort verwacht ik mijn eerste kindje en speciaal daarvoor heb ik samen met mijn vriend de babykamer al ingericht. Moest het kind overhoops te vroeg komen dan is de kamer tenminste al klaar. Via het internet was ik maar aan het zoeken voor een geschikte wandlamp voor achter het bed. Ik kon nergens mijn zin vinden, dus besloot ik om snel de winkels ad te lopen, helaas ook zonder resultaat. Omdat ik echt een wandlamp babykamer wilde hebben, speurde ik nog meer websites af. Op een gegeven moment deed ik de website van frakkz-kapstok.nl open. In mijn ooghoek zag ik de wandlamp waarnaar ik al maanden op zoek naar was.

frakkz_wandlamp_racer_rood_2

Betaling binnen de seconde geregeld

De prijs viel goed mee, dus voor het geld moest ik het zeker niet laten. Ik kocht de wandlamp babykamer en binnen de 2 dagen zou ik hem geleverd krijgen. Toen het pakketje thuis kwam, zag ik een kwalitatieve wandlamp die zijn geld meer dan waard is. Als ik dezelfde in een winkel had gekocht, was ik zeker het dubbele kwijt. Daarvoor wil ik de mensen achter frakkz-kapstok.nl bedanken, die het mogelijk hebben gemaakt om mij die wandlamp zo snel naar de andere kant van Nederland te krijgen binnen de 48-uren. Hiervan ga ik nog jaren plezier van hebben.

collectie-wandlamp