Wonen

Geschikte lichtkoepel gevonden

Een lichtkoepel kun je op veel plaatsen monteren. Je dient er uiteraard wel rekening mee te houden dat het niet op iedere plek mogelijk is. Echter krijg je hier veel meer lichtinval wat uiteraard scheelt op de energierekening.

Onze verbouwing

Wij hebben afgelopen weekend het besluit genomen dat wij onze woning gaan verbouwen. Op zich lijkt het een gemak om het uit te voeren. Pas nadat wij alles hadden gemonteerd merkte ik dat het een flinke taak gaan worden. Hierdoor hebben wij nog wel getwijfeld om het door te zetten of niet. Alleen als je bij ons in het huis rondkijkt, dan zal je merken dat een verbouwing geen verkeerd iets is.

Stap voor stap

De keuze is alsnog gevallen op het volledig verbouwen van onze woning. Wij hebben overigens er wel voor gekozen om dit stap voor stap te gaan doen. Hiermee kunnen wij het per keer bekijken welke ruimte voorrang krijgt en wat even kan wachten.

Perfect resultaat

In de tussentijd hebben wij nog wel gezocht naar een lichtkoepel. Dit willen wij natuurlijk maar al te graag realiseren om zo meer licht in huis te krijgen. Dit hadden wij dan ook vrij snel gevonden en een bestelling was zo geplaatst. Het prettige hiervan is dat je niet lang hoef te wachten totdat zij het komen bezorgen.