huis

egaliseren garagevloer heel belangrijk!

1 Het egaliseren garagevloer voor een mooie prijs is nu zeer zeker een mogelijkheid, hier ben ik een tijdje terug achter gekomen bij de verbouwing van mijn huis. We hadden namelijk het idee om een mooie vloer te leggen in de garage alleen hiervoor moest het eerst goed glad gemaakt worden. In het begin wilde ik dit zelf even snel doen alleen duurde het al eeuwen voor ik alle spullen had gekocht dat ik me bedacht het. Toen besloot ik professionele hulp te zoeken en daarvoor heb ik een tijdje gezocht, ik heb namelijk bij verschillende bedrijven de prijzen bekeken en ik heb mij bedrijven laten aanraden. Uiteindelijk vroeg ik een offerte op bij het bovenstaande bedrijf en dat leek mij wel de beste optie ook met het oog op de prijs.2

Na hard werken hebben ze een mooie vloer geregeld!

Gelukkig verliep alles goed en nadat ik contact opnam met het bedrijf heb ik een afspraak gemaakt en ze
begrepen de situatie gelijk. Het egaliseren garagevloer moest dan ook geen probleem zijn en daar hebben ze zeker niet over overdreven, de vloer was namelijk binnen no time klaar. Iets wat ik zelf nooit voor elkaar had kunnen krijgen en ik was er dan ook erg blij mee, toen de rekening binnen kwam klopte ook alles.3