Wonen

Een nieuw uiterlijk

Wil je de gevel van je woning of bedrijfspand een ander aanzicht geven, dan ben je bij ons aan het goede adres. De verschillende soorten gevelbekleding van Plastica.nl is niet alleen functioneel en prachtig om te zien, maar ook duurzaam voor een gezond milieu. De gevels van hout, steen, kunststof of metaal gaan lang mee en voldoen aan de hoogste normen en eisen die eraan gevelbekleding worden gesteld. Verschillende productlijnen bij de verschillende materialen om te geven wat een gevel nodig heeft.

soorten gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

De kenmerken van kunststof gevelbekleding liegen er niet om, de MassiefNT lijn blijft jaar na jaar nog net zo mooi als toen het werd aangebracht. Plastica.nl geeft niet voor niets tien jaar garantie op deze variant van gevelbekleding, niet alleen op het materiaal maar ook op de kleur. Kunststof is een goed materiaal, de verschillende lijnen voor houten gevelpanelen geven ook de perfecte uitstraling die je wenst. Hout is er ook in soorten gevelbekleding die jij mooi en functioneel vindt. Voor speciale hardhoutsoorten die weinig vocht opnemen kun je bij ons terecht.

soorten gevelbekleding

Veel bedrijven hebben gebruik gemaakt van muren die zijn opgetrokken uit gevelstenen. Stel je eens voor dat je met behulp van een 3D scanner je eigen bekleding kunt ontwikkelen, je eigen logo op de gevelbekleding. Op deze manier maak je een unieke gevel die opvalt in positieven zin. Maar ook om de binnenkant van je bedrijf te decoreren kun je gebruik maken van verschillende soorten gevelbekleding. Plastica.nl is er voor buiten en binnen, moderne of klassiek gebouw. Ben je er niet zeker van welke soort gevelbeplating jouw gebouw die eigentijdse uitstraling kan geven? Wij helpen je graag vrijblijvend verder.