huis

Een mooi afgewerkt boeiboord

Toen het boeiboord was afgewerkt was ons huis af. Deze heb ik besteld bij: npibv.eu en omdat ik een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf heb ik besloten om dit bericht achter te laten op dit blog. Goede tips zijn er immers om te delen toch? Omdat wij een hele hoop hebben moeten renoveren aan onze woning en ik besloot om dit zelf te doen, was ik op zoek naar kwaliteit en het liefst voor een goede prijs. Wanneer je zelf op de website kijkt dan kun je jezelf hier eigenlijk al wel van overtuigen.

boeiboord

Het afwerken verliep voorspoedig

Om het boeiboord op de juiste manier te bevestigen, vind je op de website een handige video waarin dit duidelijk wordt uitgelegd. Dat is wel zo prettig zodat je niets verkeerds kunt doen. Omdat het goed is te bewerken was de finishing touche ook zo gedaan en dit was het laatste wat nog aan de buitenkant van de woning moet gebeuren. Het enige waar ik nog al mijn bloed, zweet en tranen in moet stoppen, is de verbouwing van de keuken. Maar als ik nu kom aanrijden bij ons thuis, dan staat deze er helemaal op en top bij.

Kortom, ben jij je woning aan het verbouwen of renoveren? Dan is het zeker verstandig om ook eens op deze website te kijken. Hier vind je nog overige materialen die je goed kunt gebruiken aan of binnen je huis. De uitstraling laat al zien dat je met een goede kwaliteit te maken hebt.

boeiboord