Geen categorieKinderen

Een leuke kapstok voor je kind koop je hier!

Jullie weten dat ik een tijdje geleden mijn eerste kind heb gekregen. Daar komen uiteraard heel veel dingen bij kijken. Heel veel dingen heb ik al gekocht maar iets waar veel ouders nog niet aan denken is een kapstok voor je kind. Toch is het iets wat elk gezin nodig heeft. Ikzelf had een week geleden ook nog geen kapstok. Daar moest verandering in komen. Daarom vroeg ik aan mijn schoonzus (die al twee kinderen heeft) of zij misschien wist waar ik het beste een kapstok kon kopen. Gelukkig had zij ervaring met een website die onder andere kapstokken  voor kinderen verkoopt. Toen ik weer thuiskwam na op visite te zijn geweest besloot ik om direct te gaan kijken.

Erg tevreden met nieuwe kapstok

De naam van de webshop is frakkz-kapstok.nl. Een prima site die er goed uitziet. Ik vond al snel de kapstokken voor kinderen en ik kwam er achter dat er een ruime keuze is. De kapstokken zien er goed uit en ik riep als snel mijn man erbij om samen snel een keuze te maken. We kwamen er al snel uit en we hadden gekozen voor een kapstok met een afbeelding erop. De kapstok was niet te duur en dat is natuurlijk niet onbelangrijk. Al vrij snel kregen we de bestelling binnen en het zag er precies uit hoe we het verwacht hadden. Helemaal top dus. Mijn man heeft de kapstok opgezet en ik had meteen de jasjes van mijn kind opgehangen. Als jij ook toevallig een kapstok voor je kind nodig hebt, dan is dit de site waar jij moet kijken.