Baby producten

Dit is wat je moet weten over een ergonomische draagzak

ergonomische draagzakHet topic van vandaag is ergonomische draagzak voor baby’s. Steeds meer ouders schaffen dit aan, en terecht. Ik ben hier nameijk ook een voorstander van, want is niet duur en erg makkelijk in gebruik. Nu zullen je vast ook wel willen waar je zo’n product kunt aanschaffen, nu dit kun je eenvoudig online doen via baby-dump.nl. Zo hebben twee vrienden van mij onlangs samen een baby gekregen. Ook zij hebben een draagzak gekocht. Omdat dit mij wel een leuk onderwerp leek, ben ik hier vandaag over gaan schrijven. Zoals ik net al zei is het erg praktisch, ook zorgt het er voor dat jouw kindje lekker dicht bij je is. Dit terwijl jij je armen vrij hebt, echter moet je wel rekening houden met een aantal zaken. Ik adviseer jullie altijd een ergonomische zak te nemen. hierdoor wordt het kind goed ondersteunt en word je kind als het ware gedragen in een kikker houding.

baby drager

Creëer een natuurlijk houding voor jouw kind

baby-dump.nlWanneer je een ergonomische draagzak gebruikt zorg je ervoor dat je kind een natuurlijk houding aanneemt. Doordat de heupjes in de juiste positie liggen krijgt het geen pijnklachten. Het houdt namelijk rekening met de anatomie van zowel de kind als drager. Hiermee kun je de baby uren lang dragen zonder dat het vervelend wordt.

Doordat de baby in zo’n draagzak in het verlengde hangt gaat al het gewicht recht naar beneden en komt terecht op het onderste deel van de wervelkolom en het bekken, vandaar de naam “kikkerhouding”. Lijkt dit ook wat voor jou, dan geef ik je als tip mee eens naar de website van Baby-Dump te gaan.