Verhuizing

Wij hebben Seniorenhulp ingeschakeld

Het was eindelijk zo ver! Wij mochten naar onze nieuwe woning en daar heeft Seniorenhulp ons goed bij geholpen. Je kunt je voorstellen dat als je oud bent en niet zo mobiel, een verhuizing een bijzonder grote last is. Als ouderen word je liever geen senioren genoemd, maar in dit geval kwam het er goed uit. Deze organisatie kon namelijk niet alleen onze verhuizing verzorgen, maar ook de oplevering van de oude woning. Zo hebben zij ons spullen netjes vervoerd en weer uitgepakt en ook de oude woning geheel leeggehaald. Dat wil zeggen dat zij ook de vloeren verwijderd hebben en direct hebben weggebracht. De ruimtes werden allemaal schoongemaakt en daar hoefden wij ons dus geen zorgen meer om te maken. Heerlijk, wat een luxe! Het is ook erg prettig dat al het grove vuil direct werd weggebracht. Alles was netjes en de nieuwe mensen konden eigenlijk direct intrekken.

 

Seniorenhulp

De service van Seniorenhulp

Wij vinden de service van Seniorenhulp echt uitstekend. Behalve dat hun dienst aanbod erg breed is, hebben zij ook vriendelijke en zeer kundige mensen in dienst. Iedereen ging respectvol om met onze goederen en wij werden met elke vraag netjes te woord gestaan. Dit proces begon al voorafgaand aan het verhuizen! Wij namen telefonisch contact op en toen is ons helder uitgelegd wat er gedaan kon worden. De kosten zouden wij de zien krijgen op een offerte, die uiteraard op maat gemaakt werd. Prachtig, want de kosten vielen bijzonder mee!

Seniorenhulp

Ook op zoek?

Ben jij toevallig ook op zoek naar een bedrijf voor verhuizingen, met de beste dienstverlening? Dan ziet je bij deze organisatie in ieder geval goed. Ik kan hen echt aanraden en zou hun service zelf nog wel een keer inschakelen als dat nodig is. Wil je vooraf meer weten? Bekijk dan ook eens de website!