Wonen

Waar koop je een goedkope kledingkast

Er zijn uitgaven waar we liever niet teveel geld aan kwijt zijn. Voor veel mensen is hun kledingkast zo’n uitgave. Gelukkig hoeft het helemaal niet lastig te zijn om niet teveel geld kwijt te zijn aan je kledingkast. Lees hier waar je een goedkope kledingkast kunt kopen.

goedkope kledingkast wit

1. Snuffel eens rond in de kringloopwinkel

Als je echt goedkoop uit wilt zijn, dan is het slim om een keer een kijkje te nemen in de kringloopwinkel. Je kunt hier vaak al voor enkele tientallen euro’s een goedkope kledingkast in wit of zwart krijgen. Wel is het zo dat de kledingkast dan tweedehands is. Het kan dus zijn dat deze vies is of (kleine) beschadigingen heeft.

2. Vraag eens rond in je kennissenkring

Grote kans dat je mensen in je omgeving hebt die binnenkort gaan verhuizen. Vaak gaat een verhuizing ook gepaard met een nieuw interieur. Vraag dus eens rond in je kennissenkring: misschien gaat er iemand wel verhuizen binnenkort en kan jij goedkoop een kledingkast overnemen.

3. Koop je kledingkast bij Woonenzo

Een goedkope kledingkast wit kan je ook voordelig kopen bij Woonenzo. Dit is een woonwinkel waar je ook online kunt bestellen. Tevens zijn er een aantal fysieke winkels. Woonenzo biedt de laagste prijs aan. Mocht je dus een nieuwe witte kledingkast zoeken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Je kunt eerst de kast in de winkel bekijken voordat je hem koopt, of je kunt hem gratis online bestellen. Doordat ze hun eigen bezorgdienst hebben kost een bestelling niks. Je hebt dus geen last van onverwachtse kosten.

4. Houd het grofvuil in de gaten

Het zal je verbazen wat mensen soms weggooien. Als je echt geen budget hebt, kan het dus slim zijn om de straat in de gaten te houden op dagen dat het grofvuil wordt opgehaald. Een grote kans dat er ergens in je buurt een kledingkast bij het grofvuil wordt neergezet. Nadeel hier is wel dat je niet al te veel keus hebt: het kan dus zijn dat je een kast vindt die niet voldoet aan jouw smaak of niet de juiste maat heeft.