Wonen

Vrijstaand bad van Solid Surface? Bestel A-kwaliteit het goedkoopst op Sanitair33.nl

Een Solid Surface bad bij Sanitair33.nl is van A-kwaliteit. Dit betekent niet dat het duur is! Want het bad wordt aangeboden tegen een scherpe prijs die u bij geen andere aanbieder zult vinden. Sanitair33 is vooral online ingericht en daarom zijn de prijzen ook zo scherp. Dit betekent niet dat er geen showroom is. In Venlo kunt u een aantal sanitair artikelen bekijken of gewoon langs gaan als u persoonlijk contact en advies wilt over de juiste keuze voor uw badkamer. Wij raden u zeker aan om een bezoek te nemen, de klantenservice helpt u uitstekend met het maken van de juiste keuze!

Sanitair33

Solid Surface is thermisch hervormbaar, daarom is het zo dat u solid surface sanitair in de fraaiste ontwerpen zult vinden. Bent u een beetje handig? Dan kunt u het solid surface zelf vervormen. Daarnaast is Solid surface erg hygiënisch, voedselresten trekken er niet in. Raakt Solid Surface beschadigd? Dan is het eenvoudig te repareren.  Solid Surface is 100% homogeen. Wilt u solid surface ergens anders dan in de badkamer toepassen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een solid surface eettafel of een solid surface bureau. Met solid surface zijn er allerlei creaties te maken!

 

De naam solid surface is bedacht vanwege het materiaal en betekent dus ook letterlijk ‘solide oppervlakte’ in het Nederlands. Solid Surface heeft geen poriën en is daarom erg hygiënisch. Dankzij de laatste eigenschap vindt u het materiaal ook veel op kantoren als werkbalies. Solid surface is bestendig tegen vocht, hitte en koud, maar let wel op dat een gloeiende hete pan inbranden zou veroorzaken. Twijfelt u of solid surface geschikt is voor u? Wij raden het aan om het eerst in het echt bekijken. Ga naar showrooms en u zult meteen overtuigd raken van de kwaliteit van solid surface.