Wonen

Tip voor een houthandel in Deventer

Ben je op zoek naar houthandel Deventer om goed jout te vinden voor jouw nieuwe lounge of buitenhuis? Dan ben je bij Tuinmani aan het juiste adres! Deze houthandelaar biedt namelijk hout aan van een zeer hoogwaardige kwaliteit. 

overkapping

Al meer dan 15 jaar ervaring 

In 2000 zijn de tuinexperts van Tuinmani begonnen met het werk in de tuinbranche, Zij zijn in 200 ontstaan uit een bedrijf Berkum Beton en zijn inmiddels uitgegroeid in de sector in Deventer. Het assortiment en de diensten die Tuinmani sinds 2009 aanbeet zijn erg gegroeid. Het bedrijf heeft een showroom in Deventer waar zij de klanten uitnodigen om een kijkje te nemen naar de veranda-mogelijkheden, schutting varianten, tuinhuizen, sierbestrating, en diverse tuinartikelen en tuinmaterialen. 

Een eigen professionele montage team 

Door de veel ervaring en kennis die het bedrijf in de loop van de jaren heeft opgedaan kunnen zij de klant uitstekend advies beiden. Ook beschikt het bedrijf over een eigen montageteam. Het montageteam kan een tuinhuis, lounge, carport, paviljoenen en nog veel meer voor de klant bouwen. 

Veel positieve reviews van voorgaande klanten 

Op het internet zijn zeer vele positieve reviews te vinden van voorgaand kaltner die allemaal zeer tevreden zijn over de producten die zij bij dit bedrijf hebben gekocht en eventueel hebben laten plaatsen. Het hout is van een zeer hoogwaardige kwaliteit waardoor deze erg duurzaam is. Je bent voor jouw hout voor houthandel Deventer bij Tuinmani daarom ook absoluut aan het juiste adres.