Garage

Tip: ga voor veiligheid bij openslaande garagedeuren

102Natuurlijk willen Roderick en ik het beste voor onze woning, dat is ook een van de aspecten waar we het direct over eens waren. We wilden hoogwaarde materialen in huis hebben, goederen waar we ook echt jaren nog mee vooruit konden. Geen wonder, want als je investeert in een woning dan doe je dit voor jaren achtereen. Nu we onze eerste woning gekocht hebben, zijn we dan ook helemaal los gegaan – we wilden enkel met de professionals werken die ons ook echt die hoogwaardige kwaliteit konden garanderen.

Een van die professionals is Different Doors, de firma waar ik de lezer ook wel op wilde wijzen. Zij hebben namelijk prachtige openslaande garagedeuren voor ons geleverd en daarover zijn we bijzonder tevreden. Bekijk het onderstaande filmpje maar eens voor meer informatie over dit bedrijf en haar werkwijze.

Ongekende voordelen van dit soort kwalitatieve deuren

29Ik ben enorm te spreken over het geleverde werk, want wij hebben er heel stevige openslaande garagedeuren voor teruggekregen, die vele voordelen in zich hebben. De deuren zijn bijvoorbeeld heel goed geïsoleerd, vanwege de speciale behandeling die zij hebben gekregen. Zodoende komt er geen kou naar binnen en verlies je geen warmte naar buiten toe. Dat is heel handig want in de garage hebben we een atelier staan waarin Roderick klust en ik schilder. Daar mag het wel aangenaam warm zijn dus! Bovendien zijn ze inbraakproof en hartstikke goed beveiligd op alle terreinen, iets wat ik wel een fijn idee vind. De vorige deuren die hierin zaten waren zo gammel als wat en telkens hield ik mijn hart vast voor wat ermee zou gebeuren als er maar één iemand was met een kwade wil.